Igrači Partizana: Spremamo se za Zvezdu

Izvor: Beta, 20.Feb.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Partizana: Spremamo se za Zvezdu

NIŠ, 20. februara 2015. (Beta) - Košarkaši Partizana Dragan Milosavljević i Nikola Milutinov rekli su u petak u Nišu da je Crvena zvezda favorit u četvrfinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Konstantina i da se upravo tako i pripremaju za polufinale.

Crno-beli su se u četvrtak uveče plasirali u polufinale Kupa Radivoja Koraća ubedljivom pobedom nad Vojvodinom, a u polufinalu u subotu ih čeka bolji tim iz duela >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Crvena zvezda - Konstantin.

"Igrali smo dobro, polako dižemo formu, vezali smo dosta pobeda i to nam sigurno dosta znači. Bitno je da nema povreda, samo je (Mihajlo) Andrić bio bolestan... Čekamo sad da vidimo ko nas čeka u polufinalu. Zvezda je favorit u tom meču, pa se tako i spremamo za tu utakmicu", rekao je Milosavljević novinarima posle treninga crno-belih u niškom Čairu.

Kapiten Partizana je naveo da će eventualni derbi u polufinalu Kupa Radivoja Koraća biti težak, kao i svaki drugi derbi.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.