Igrači Nanta u crnim majicama odali počast Sali

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Nanta u crnim majicama odali počast Sali

Fudbaleri Nanta poraženi su kao domaćini u 24. kolu prvenstva Francuske od Nima, 2:4.

Rezultat na ovom susretu je očigledno bio u drugom planu jer su navijači i igrači Nanta odali počast bivšem saigraču Emilijanu Sali koji je poginuo u avionskoj nesreći iznad Lamanša.

Uoči početka utakmice na centru je bio raširen veliki transparent sa likom poginulog argentinskog fudbalera, dok je na ekranu prikazano svih 48 golova koje je postigao na 133 utakmice u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba.

Igrači su na teren izašli u crnim dresovima s njegovim imenom na leđima, dok je 37.000 navijača sve vreme skandiralo njegovo ime.

Utakmica je potom kratko prekinuta u devetom minutu obzirom da je Sala nosio dres sa brojem devet.

Nant je još ranije saopštio da će povući dres sa njegovim brojem.

U ostalim mečevima igranim u nedelju popodne, Monako nije uspeo da izdrži kao gost protiv Monpeljea, minuti su ga delili od pobede, na kraju je bilo 2:2 pošto su domaćini postigli gol u nadoknadi vremena.

Tuluz i Rems su takođe podelili plen, dok je Lil golovima Leaoa i Remija pobedio Gengan. Ren je u duelu sa Sent Etjenom bio ubedljiv (3:0), čime je stekao šanse da se bori za plasman na mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Igrači Nanta u crnim majicama odali počast Sali

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2019

Fudbaleri Nanta poraženi su kao domaćini u 24. kolu prvenstva Francuske od Nima, 2:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.