Igor Kolaković: Još ne znamo šta smo uradili

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Kolaković: Još ne znamo šta smo uradili

Igor Kolaković (46), selektor srpskih odbojkaša, bio je neizmerno srećan nakon istorijskog uspeha naše reprezentacije u Beču, a sve je iskazao i dva dana kasnije u intervjuu za Sportski žurnal.
Na pitanje kako se oseća u ovom trenutku i da li se nešto u međuvremenu promenilo, Kolaković je rekao ovo:
– Nije se ništa promenilo, najgore je što još uvek nemam utisak da smo najbolji u Evropi. Bez obzira na sve što se događa, uopšte nemam osećaj te dimenzije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nadam se da će to da se usadi što pre, jer zbog toga sve ovo i radimo. Sad se osećamo pobednicima.
Kada je bilo najteže u Beču?
– Meni, protiv Slovenije. Zbog rivaliteta igrača koje treniram, zbog peckanja tokom godine, da će nas pobediti. Za to ostvarenje su to veče trebali da budu mnogo bolji. To mi je bio kritičan dan u Beču. Svaki naredni su dolazili teži rivali i veće obaveze, ali nikako psihološki teži momenti, bar za mene.
A na koju pobedu ste najponosniji?
– Najzadovoljniji sam trijumfom protiv Francuske u četvrtfinalu, mada će to biti nelogično. Morali smo da ih pobedimo, jer smo ranije taj dan označili „Danom D”. Bilo je izuzetno teško u psihološkom i nekom drugom smislu. Protiv Rusa je već bilo lakše, bar za ekipu, nismo bili favoriti i nismo imali šta da izgubimo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Još se navikavamo da smo najbolji

Izvor: RTS, 21.Sep.2011

Nije se ništa promenilo, najgore je što još nemam utisak da smo najbolji u Evropi. Bez obzira na sve što se događa, uopšte nemam osećaj te dimenzije. Nadam se da će to da se usadi što pre, jer zbog toga sve ovo i radimo. Sad se osećamo pobednicima, rekao je u intervjuu za domaće medije selektor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.