IZMENA: Mažić ne sudi derbi Partizan – Vojvodina!

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZMENA: Mažić ne sudi derbi Partizan – Vojvodina!

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić trebalo je da sudi derbi meč 11. kola Jelen Superlige između Partizana i Vojvodine, ali to neće raditi zbog povrede.

Naime, arbitar iz Vrbasa je kontaktirao FSS i prijavio povredu zbog koje nije u mogućnosti da sudi meč „parnog valjka“ protiv „stare dame“ srpskog fudbala. Ta čast preneta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Nenadu Đokiću, sudiji koji se ove nedelje našao u žiži javnosti zbog poništenog regularnog gola Donjem Sremu protiv Crvene zvezde, a bio je i deo iznenađujućeg remija Partizana i OFK Beograda u sredu.
Po svemu sudeći crno-belima se „ne piše“ dobro.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


Pavićević za Hotsport: Pobeda nad Radom bi nas zadržala u borbi za titulu


DRUŽENJE NA SAJMU: Đenka učio srpski sa klincima, Dangubić čitao bajke


ATP PARIZ: Novak igra za titulu i ‘klub 600′









Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zašto Mažić ne sudi derbi?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2014

Na sajtu Zajednice superligaša navodi se da će duel Partizana i Vojvodine suditi Nenad Đokić, koji je na asistenciju pomoćnika poništio regularan gol Donjeg Srema protiv Crvene zvezde. Najbolji srpski arbitar navodno je povređen...Kako stvari stoje, pred nama je novi derbi srpskog fudbala pun...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.