IZDEŠAVALO SE BRZO: Srpski košarkaš otpušten u NBA! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDEŠAVALO SE BRZO: Srpski košarkaš otpušten u NBA! (FOTO)

I pored dobrih partija i poteza tokom predsezonskih mečeva, završena je saradnja.

Za sada, broj srpskih košarkaša u ovoj NBA sezoni biće pet, umesto šest.
Poslednju ‘seču’ pred start sezone nije ‘preživeo’ Rade Zagorac koji je otpušten od strane Memfis Grizlisa. Juče se pojavila informacija da Grizlisi ne računaju na Srbina, te da će biti trejdovan ili otpušten.
Očigledno da Memfis nije bio zadovoljan mogućim trejd sitaucijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Zagorca, te su odlučili da se raziđu sa Srbinom. A sem njega, otpušten je i Boldvin kako bi se tim zadržao na ograničenih 15 igrača.
Kako sezona počinje večeras, teško da će Zagorac pronaći drugi NBA klub, te će se verovatno okrenuti ka Evropi, pošto je malo realna i opcija u Razvojnoj ligi.
FOTO: kss.rs

The post IZDEŠAVALO SE BRZO: Srpski košarkaš otpušten u NBA! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.