IZ POLITIKE U FUDBAL: Rasim Ljajić NAOZBILJNIJI kandidat za predsednika FSS-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 21:30

IZ POLITIKE U FUDBAL: Rasim Ljajić NAOZBILJNIJI kandidat za predsednika FSS-a

Menja Slavišu Kokezu.

Slaviša Kokeza je otišao sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a po saznanjima "Novosti", na Terazijama se već ozbiljno iskristalisao prvi favorit za upražnjenu predsedničku fotelju. Reč je o Rasimu Ljajiću, nekadašnjem potpredsedniku Vlade Srbije i ministru u nekoliko saziva.

Istovremeno se razmišlja i jednom od najvećih problema ovdašnjeg fudbala, a to je sudijska organizacija. Ideja je da ulogu prvog čoveka Sudijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komisije preuzme proslavljeni srpski arbitar, a sada čovek sa istim zaduženjnjem u FS Kipra Milorad Mažić.

Prvi kontakti su uspostavljeni, jedini problem može da predstavlja Mažićev ugovor sa Kipranima, potpisan na dve plus jednu godinu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Rasim Ljajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.