IBRA DA MU POZAVIDI: Projektil iz voleja koji je uništio PSŽ! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBRA DA MU POZAVIDI: Projektil iz voleja koji je uništio PSŽ! (VIDEO)

Žilijen Palmijeri postigao je pogodak koji će biti glavni kandidat za gol godine u Francuskoj i koji je dotukao uzdrmanog šampiona

Pari Sen Žermen je na gostovanju Bastiji imao na svojoj strani ubitačnu tradiciju i vođstvo od 2:0 posle 20 minuta koje su mu doneli Lukaš Moura i Adrian Rabio, međutim, onda je usledio sunovrat “svetaca”.

Budebuz i Modesto  su do poluvremena anulirali prednost Parižana, a onda je stvar us voje ruke uzeo Žilijan Palmijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << čiji je pogodak za potpuni preokret verovatno glavni kandidat za gol sezone u Ligi 1.

Volej sa nekih dvedesetak metara završio je u desnom gornjem uglu Sirigua i potpuno ubio u pojam igrače PSŽ-a, do kraja je postigao još jedan gol za kompletan debakl šampiona Francuske na Korzici.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.