I TO PRED MEČ SA PARTIZANOM: Valensija ZAINTERESOVANA za Zvezdinog stranca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 18:59

I TO PRED MEČ SA PARTIZANOM: Valensija ZAINTERESOVANA za Zvezdinog stranca!

Stiže li ponuda na Mali Kalemegdan?

Beogradska Crvena zvezda je danas ozvaničila dolazak još jednog pojačanja, i to na poziciji centra. Novi igrač crveno-belih je Fredi Gilepsi, koji stiže iz minhenskog Bajerna, pa sada na pozicijama 4 i 5 Zvezda ima Kuzmića, Tobija, Mitrovića, Bolomboja, Simonovića, Ilića i Gilespija.

Međutim, sada se uveliko priča da bi Majk Tobi mogao da napusti Zvezdu, s obzirom da od početka sezone nije opravdao očekivanja i da bi ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle Gilespijevog dolaska verovatno očekivala manja minutaža.

Danas su ta saznanja nešto konkretnija, pa nezvanično saznajemo da je Valensija pokazala interesovanje za Zvezdinog centra, i to pred meč sa Partizanom u Evroligi.

Prema nekim drugim spekulacijama koje se danas mogu pročitati, situaciju sa Tobijem želi da iskoristi i Cedevita Olimpija, što ipak ne deluje kao primamljiva opcija, s obzirom na očajne rezultate Ljubljančana u Evrokupu.

Treća (ili možda prva) opcija je ostanak u Zvezdi, a koliko je to realno, možda će nam se sve reći već sutra tokom utakmice između Zvezde i Reala.

Biće zanimljivo narednih dana, jer ni Kuzmić, ni Ilić nisu uspeli da se nametnu treneru Sferopulosu, a ni Marko Simonović još ne igra onako kako smo ga zapamtili dok je pre odlaska u Ameriku činio ubitačan tandem sa Petruševim u Megi.

Dolaskom Gilespija sada je već prevelika gužva na centarskim pozicijama i čini se da bi je trebalo rasteretiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.