I Rusko-srpski humanitarni centar zbrinjava migrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Rusko-srpski humanitarni centar zbrinjava migrante

Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu uključiće se u zbrinjavanje migranata u Srbiji. Na poziv ministra Aleksandra Vulina centar je stavio na raspolaganje sve svoje resurse za opremanje centara za prihvat i smeštaj migranata u Srbiji.

Rusko-srpski humanitarni centar reagovao je na poziv ministra Vulina i ponudio odmah pomo. Na raspolaganju su šatori, ćebad, agrgati, vozila.

Od početka krize migranata u Srbiji je azil zatražilo 64 hiljade migranata, ali je broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << onih koji su boravili na našoj teritoriji mnogo veći.

Trenutno u Srbiju svakodnevno uđe preko dve hiljade novih izbeglica i, po rečima ministra, sada je među njima mnogo više žena i dece nego u početku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.