I Najdžel Vilijams-Gos uz fudbalere Partizana

Izvor: Mondo, 23.Nov.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Najdžel Vilijams-Gos uz fudbalere Partizana

Američki košarkaš, koji je za kratko vreme postao ljubimac Grobara, uzbuđen što će prvi put u životu gledati kolege iz Fudbalskog kluba.

Foto: MN Press

Veza fudbalera i košarkaša Partizana je odavno učvršćena i jedni druge rado bodre na utakmicama.

Tako će biti i večeras u meču Partizan - Jang bojs, možda, odlučujućem za plasman crno-belih u narednu fazu takmičenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Uz fudbalere Partizana večeras će biti i košarkaši crno-belog tima, predvođeni Novicom Veličkovićem. A na tribinama stadiona među visokim momcima i on.

Američki košarkaš Najdžel Vilijams-Gos, koji je za kratko vreme postao ljubimac Grobara, uzbuđen što će prvi put u životu gledati kolege iz Fudbalskog kluba.

Evo šta je napisao na Tviteru (deo na srpskom jeziku):

Excited to go to my first soccer game today and cheer on @FKPartizanBG ⚽️ Hajde momci !!!

— Nigel Williams-Goss (@NigelWG5) November 23, 2017

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

CRNO-BELI ĆE IMATI POSEBNU PODRŠKU PROTIV ŠVAJCARACA: On se odavno POHVALIO na Tviteru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2017

Partizan večeras dočekuje Jang Bojs...Fudbaleri Partizana večeras od 21.05 dočekuje švajcarski Jang Bojs u petom kolu B grupe Lige Evrope, u meču koji ima veliki značaja za crno-bele pošto bi mogli da obezbede plasman u drugu fazu ukoliko dođu do pobede. S obzirom na važnost meča očekuju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.