Hoksi prejaki za Sikserse, debitovao Luvavu

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoksi prejaki za Sikserse, debitovao Luvavu

U neobičnom terminu za NBA od 18 sati i 30 minuta po srednjoevropskom vremenu, sastali su se Filadelfija 76ersi i Atlanta Hoksi.

Najslabija ekipa u ligi minule sezone, Filadelfija 76ersi, ugostili su u svom "Vels Fargo Centru", jednu od najboljih ekipa Istoka, Atlanta Hokse.

Domaći su odlično otvorili susret, na krilima Embida poveli sa 8-0, ali od tog trenutka je Atlanta uzela stvari u svoje ruke.

Napravili su seriju od 9-0, Filadelfija se u tim trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << držala, nastupila je rezultatska klackalica, ali su Hoksi pokazali da su kvalitetniji, te su prvi kvartal dobili rezultatom 24-29.

Do kraja susreta njihova prednost je samo rasla, Siksersi su pokazali da će se i ove sezone mučiti da pobede bilo koju ekipu.

Na kraju je bilo 72-104, najbolji u redovima Atlante bio je Pol Milsap sa 17 poena, pratili su ga Korver sa 15, odlični Majk Muskala koji je sa klupe upisao 14 poena, kao i Denis Šreder sa dabl-dabl učinkom od 11 poena i 11 asistencija, isti košgeterski učinak je imao i Sefološa.

U poraženom sastavu najbolju je bio Ćaćo Rodrigez sa 14 poena i pet asistencija, više nego dobar bio je i Džoel Embid sa 14 poena i dve blokade za nešto više od 15 minuta na parketu. Dvocifren je bio i Holms sa 10 poena.

Big man comin' through. 🚚💨 https://t.co/wHGLyxRRs0

— Philadelphia 76ers (@Sixers) 29. октобар 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.