Hoće li biti Rafolea u Londonu?

Izvor: B92, 19.Nov.2020, 13:21

Hoće li biti Rafolea u Londonu?

Prolaz u polufinale Završnog Mastersa u Londonu "visi" dvojici najboljih tenisera.

Novak Đoković je izgubio od Danila Medvedeva i sada mora da se spasava protiv Saše Zvereva, a Rafael Nadal protiv Stefanosa Cicipasa nakon što je izgubio od Dominika Tima.

Prvi nosioci su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nezavidnom položaju, za razliku od Medvedeva i Tima koji su već osigurali prva mesta u dve grupe.

To znači da bi potencijalni sudar Đokovića i Nadala bio mogu samo u finalu.

Dug je put do tamo, pre svega jer moraju da odrade posao u grupi, a onda i u potencijalnom polufinalu.

Prvi će da "preživi" imati Nadal u četvrtak protiv Cicipasa od 21 sat, a Novakov termin sa Zverevim je dan kasnije sa početkom u 15 sati.

Šta mislite, hoće li doći do čuvenog Rafolea?
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Cicipas namučio Nadala, "bik sa Majorke" u polufinalu protiv Medvedeva

Izvor: RTS, 20.Nov.2020, 00:45

Rafael Nadal plasirao se u polufinale ATP finale u Londonu, pošto je u trećem kolu grupe savladao Stefanosa Cicipasa sa 2:1 (6:4, 4:6, 6:2). Protivnik španskom teniseru u brobi za finale biće Danil Medvedev. . Namučio je Cicipas Nadala u direktnom okršaju za plasman...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.