Het-trik Partizanovog bisera u pobedi Srbije od 8:0

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Het-trik Partizanovog bisera u pobedi Srbije od 8:0

Omladinska fudbalska repretentacija Srbije ubedljivo je savladala Litvaniju sa 8:0, u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Najbolji pojedinac kod "orlića" bio je Lazar Pavlović, prvotimac Partizana, koji je postigao tri gola i zabeležio tri asistencije.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nerešenog ishoda u meču prvog kola sa Rumunijom (1:1), selekcija Srbija ušla je u meč sa Litvanijom kao veliki favorit i tu ulogu naš tim je opravdao već posle prvih 45 minuta igre.

Ređali su se golovi i prilike pred golom Litvanaca i bilo je samo pitanje sa koliko razlike će "orlići" otići na odmor.

Gol razlika je, takođe, važna iz razloga što ona može odlučivati o putniku u elitnu rundu kvalifikacija.

U nastavku je selektor Ivan Jević izvršio nekoliko izmena, jer Srbiju u poslednjem kolu očekuje važan duel sa Španijom koja je bila bolja od Rumunije (1:0).

Drugo poluvreme donelo je još golova. Lazar Pavlović je treći put na ovom meču savladao litvanskog golmana, a Dostanić drugi put, u 90. minutu.

Za konačnih i veoma ubedljivih 8:0 potrudio se Radmanovac u 92. minutu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.