Hasta la vista El Niño i hvala na svemu!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasta la vista "El Niño" i hvala na svemu!

Otišao veliki Fernando Tores!

Posle 18 godina u profesionalnom fudbalu, uspona i padova, i nakon što je osvojio bukvalno sve sa Španijom, pobeđivao u Atletiku, Liverpulu i Čelsiju, Fernando Tores je svirao kraj.

Legenda španskog fudbala je u 35. godini završio karijeru, na poslednjoj utakmici je dao gol za Sagan Tosu i ostavio ih u ligi.

To je bio njegov 260. u karijeri, odigrao je više od 750 utakmica.

Kada ga je Čelsi platio Liverpulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 60 miliona evra očekivalo se da nastavi sa blistavim partijama, ali to je bio promašaj, dao je 45 golova, ali imao i 35 asistencija u 172 meča za Čelsi, neko bi to proglasio za uspeh, ali je Tores imao svoje standarde.

Osvojio je Ligu šampiona i EL sa "Plavcima", svi će ga pamtiti po golu protiv Barselone, sa Španijom uz dve evropske ima i svetsku titulu.

U jednom trenutku 2013. Ninjo Tors je držao titule u Ligi šampiona, EL, evropsku i svetsku titulu sa Špancima, bilo je to u maju 2013.

Vraćao se u svoj Atletiko, verovatno će i posle završetka karijere bio deo "Jorgandžija".

Doviđenja i hvala za sve!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.