Hamilton ostaje u Mercedesu još dve sezone

Izvor: RTS, 19.Jul.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton ostaje u Mercedesu još dve sezone

Šampion Formule 1 Luis Hamilton produžio je ugovor sa Mercedesom do kraja 2020. godine, objavio je nemački tim.
Britanski vozač, četiri puta šampion najbržeg trkačkog cirkusa, ostaće još najmanje dve sezone u Mercedesu, timu u kojem je od 2013. godine.

"Produžetak saradnje je samo formalnost, dogovor je pao još na zimu, a sada ćemo nastaviti u istom ritmu. Radujem se nastavku saradnje sa Mercedesom, to je pravo mesto za mene", rekao je Hamilton.
Hamilton je sa 65. pobeda u karijeri drugi najbolji vozač svih vremena, iza legendarnog Nemca Mihaela Šumahera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno: Hamilton dobio novi ugovor

Izvor: N1 televizija, 19.Jul.2018

Šampion Formule 1 Luis Hamilton potpisao je novi ugovor sa Mercedesom, čiji će bolid voziti i 2019. i 2020. godine..."Uveren sam da je Mercedes pravo mesto na kome treba da budem narednih godina. Iako smo postigli mnogo uspeha od 2013, Mercedes je gladniji no ikada", kazao je Hamilton...Navodno će...

Nastavak na N1 televizija...

Mercedes produžio saradnju i sa Botasom

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2018, 11:45

BERLIN - Finski vozač Valteri Botas produžio je ugovor sa Mercedesom do kraja 2019. godine, samo dan nakon što je to učinio timski kolega Luis Hamilton, saopštio je taj tim iz Formule 1...Mercedes je već sada obezbijedio tandem za narednu sezonu, sa opcijom da 28-godišnji Botas još jednu godinu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.