Gvardiola želi da završi karijeru u B timu Barselone

Izvor: B92, 13.Sep.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola želi da završi karijeru u B timu Barselone

Menadžer fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da želi da završi karijeru tamo gde je počeo trenerski posao, u B timu Barselone.

Gvardiola je počeo trenersku karijeru u mladom timu Barselone 2007. godine, pre nego što je godinu dana kasnije preuzeo prvi tim, u kome se proslavio i postao jedan od najboljih trenera sveta.

"Moje ekipe će pokušati da igraju onako kako ja želim. Završiću tamo gde sam i počeo. Moji poslednji trenerski koraci biće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa mladim timom. Nadam se da će to biti u Barseloni", rekao je Gvardiola, preneo je Eurosport.

On je za četiri godine osvojio 14 trofeja sa Barselonom, a zatim je 2013. godine prešao u Bajern iz Minhena, sa kojim je osvojio sedam trofeja.

Sada ulazi u treću sezonu sa Mančester sitijem, sa kojim je osvojio titulu prošle sezone, i Liga kup, kao i ovog leta Komjuniti Šild. Ugovor sa engleskim klubom ističe mu za dve godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.