Gvardiola o pritisku: Mnogo je 29 godina...

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola o pritisku: "Mnogo je 29 godina..."

Španac u pravu ili je sve samo psihološka igra?

Večeras nas očekuje veliki derbi engleske Premijer lige u kojem će se od 21 sat sastati Mančester siti i Liverpul.

Aktuelni prvak je u podređenom položaju jer je izgubio mesto lidera na tabeli koje su zauzeli upravo "Redsi".

Navijači Liverpula smatraju da bi ovo mogla biti sezona u kojoj će prekinuti niz dug od čak 29 godina bez titule prvaka Engleske.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << propustio priliku da to spomene pred ovaj meč.

"Nama je prošle godine bilo mnogo lakše jer 80 mojih igrača nije osvojili ništa i imali su tu glad za pobedom"

"Mogu samo da pretpostavim kako se osećaju igrači Liverpula. Oni nisu osvojili titulu 29 godina, to je ogroman pritisak za njih i zato stalno pričam igračima o tome koliko je bitno osvojiti što više trofeja svake sezone."

"Imamo još mnogo utakmica pred nama, i Liverpul i mi ćemo izgubiti bodove jer je konkurencija veoma jaka", smatra Pep.

Jasno je da Španac igra psihološke igre kako bi barem malo poremetio igrače Liverpula, a nešto pre 23 sata ćemo videti da li je uspeo u tome.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakva šansa za Liverpul, milimetri spasili "Građane"! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019

Prvu veliku priliku imali su gosti...U okviru 21. kola Premijer lige, Mančester siti je u jednom od najbitnijih mečeva sezone dočekao Liverpul..."Redsi" su aktuelni lideri na tabeli PL sa sedam bodova više od "Građana", trijumfom bi napravili veliki korak ka osvajanju titule...OVDE možete pogledati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.