Maestro Kazorla zaustavio Kraljeve! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maestro Kazorla zaustavio "Kraljeve"! (video)

Sjajan dan za Santija Kazorlu.

Na samom startu susreta domaćin je poveo, igrao se četvrti minut kada je Čukvueze nakon sjajnog prodora proigrao Kazorlu, bivši igrač Arsenala je na prvu šutirao, sjajno je to uradio i pogodio mrežu Kurtoe za 1:0.

Ipak, samo tri minuta kasnije, Lukas prolazi po desnoj strani, centrira ka Benzemi, koji glavom matira Asenha za 1:1, mada se stiče utisak da je Viljareal oštećen, jer se čini da je Vaskez bio u ofsajd poziciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Potpuni preokret usledio je u 20. minutu, sjajan centaršut Krosa iz slobodnjaka, Varan je tukao glavom, vrlo precizno je pogodio dalji ugao, iako je delovalo drugačije, golman Viljareala Asenho je bio nemoćan, 2:1 za "Los Blankose".

U 33. minutu je Real je postigao još jedan gol, ali je pogodak Luke Modrića poništen zbog ofsajda.

Ipak, Real nije slavio na ovom meču.

Viljareal stiže do izjednačenja, igrao se 83. minut, a strelac je ponovo bio Santi Kazorla.

Maestro Viljareala je iskoristio fenomenalnu asistenciju Fornalsa sa leve strane i glavom je uspeo da proturi loptu u mrežu pored Kurtoe.

Na kraju podela bodova deluje kao najrealniji ishod, Realove nade da može do titule su sve manje, iako ima dosta još da se igra do kraja prvenstva.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.