Gvardiola: Arsenal je opasan

Izvor: B92, 10.Mar.2014, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Arsenal je opasan

Trener Bajerna Pep Gvardiola upozorio je svoje igrače da ne smeju olako da shvate revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Arsenala.

Bavarci u utorak od 20.45 dočekuju engleski tim nakon pobede u prvoj utakmici odigranoj na Emiratima rezultatom 2:0.

"Ako Arsenalu dozvolimo da ima prednost u posedu lopte imaćemo velike probleme, međutim, ako nametnemo svoj stil igre sigurno ćemo obezbediti mesto u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lige šampiona", naveo je Gvardiola.

Bajern u duel sa Arsenalom ulazi nakon impresivne pobede nad Volfsburgom u Bundesligi rezultatom 6:1. Tim trijumfom Bavarci su ubeležili 49. utakmicu bez poraza u svim takmičenjima, čime su izjednačili rekorde Arsenala iz 2004. godine i Juventusa iz 2012.

U tim iz Minhena se vraćaju donedavno povređeni Frank Riberi, Đerdan Šaćiri i Tomas Miler, tako da će se Bajern sa najjačim sastavom ući u borbu za plasman u četvrtfinale Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal veruje u čudo u Minhenu

Izvor: Politika, 10.Mar.2014

Danas u revanšu osmine finala Lige šampiona Bavarci dočekuju engleski tim sa prednošću od 2:0, dok Atletiko ima minimalno vođstvo protiv Milana (1:0)...Fudbaleri Bajerna i Atletika pobedili su svoje protivnike u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona, a večeras će imati priliku da na domaćem...

Nastavak na Politika...

Revanš mečevi Lige šampiona: Istorija se (ne) ponavlja

Izvor: Dzungla.org, 11.Mar.2014, 09:23

I BAJERN i Arsenal tvrde da se istorija neće ponoviti iako posle prvog duela na „Emiratima“ i pobede Bavaraca (2:0) sve nagoveštava da će konačan ishod biti isti kao i prošle godine u odmeravanjeu snaga istih rivala u osmini finala Lige šampiona. Prvak Evrope ne bi imao sigurno ništa...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.