Guneš: Nećemo dozvoliti Partizanu da nas iznenadi

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guneš: Nećemo dozvoliti Partizanu da nas iznenadi

Trener Bešiktaša Šenol Guneš uveren je da Partizan ne može da iznenadi i eliminiše njegov tim u borbi za Ligu Evrope.

Partizan gostuje u Istanbulu u četvrtak od 20 časova, nakon 1:1 u Beogradu prošle nedelje.

"Partizan dolazi da nas iznenadi, ali nećemo mu to dopustiti u našoj kući. Pobedićemo protivnika i izboriti mesto u Ligi Evrope", rekao je Guneš.

Guneš dodaje da Bešiktaš ima odličan rezultat iz Beograda, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ne želi da razmišlja u tom pravcu.

"Prvi meč je bio veliki izazov, ako pogledamo 1:1 imamo prednost, ali idemo po trijumf na našem terenu bez razmišljanja šta je bilo".

Iskusni trener upozorio je svoje igrače da se ne opuštaju.

"Najmanji gubitak koncentracije može da nas dovede u situaciju koja se ne nadoknadjuje. Zato ćemo tražiti rani gol pred našim navijačima".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRENER BEŠIKTAŠA UBEĐEN U TRIJUMF! Nećemo dopustiti Partizanu da nas iznenadi u našoj kući!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018

Trener fudbalera Bešiktaša Senol Guneš kaže da je uveren da Partizan ne može da iznenadi i eliminiše njegov tim u borbi za Ligu Evrope.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.