Gotovo je, Depaj se seli u Francusku!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je, Depaj se seli u Francusku!

Kako sve veći broj medija širom Evrope prenosi, fudbaler Mančester junajteda dobio je dozvolu da napusti "Old Traford".

Pisali smo danas da se Depaj dogovorio sa upravom Olimpik Liona, ali da se Mančesteru nije svidela ponuda francuskog tima, koju su imali na stolu.

Poslednji navodi ipak ukazuju da je uprava "Đavola" popustila i da će Holanđanin uskoro postati član francuskog prvoligaša.

Nekoliko ponuda, koje su za usluge Memfisa prispele na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Old Traford", je odbijeno, poslednja je navodno glasila 16 miliona evra ali je sada uprava francuskog kluba odlučila da doda određene bonuse, po kojima bi Junajted mogao da inkasira do 22 miliona britanskih novčanica.

Sa Lionom je dogovorena i klauzula, po kojoj bi za unapred ugovorenu svotu novca Depaj u bilo kom trenutku mogao da se vrati u redove Mančester junajteda.

Čini se kao fer ponuda francuskog kluba, ukoliko Depaj koji nesumnjivo poseduje ogroman potencijal uspe da vrati karijeru na pravi put igrama u redovima tima iz Lige 1, mogli bi u budućnosti ponovo da ga gledamo u dresu "Crvenih Đavola".

Depaj je u Junajted stigao iz PSV-a, kao veliko pojačanje i naslednik Kristijana Ronalda. Plaćen je 25 miliona funti, a došao je na nalog Luja van Gala koji je tada sedeo na klupi tima sa "Old Traforda".

U dresu Mančestera je upisao 52 nastupa u prethodne dve sezone, postigao je sedam golova.

Sky sources: Manchester United have buy-back option and sell-on clauses as part of the deal: https://t.co/RUyHRavVdY #SSNHQ

— Sky Sports News HQ (@SkySportsNewsHQ) 18. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester prodao još jednog rezervistu za veliki novac

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo počeo je da čisti igrački kadar od Van Galovih "pojačanja"...Za Morganom Šniderlinom, koji je nedavno prodat Evertonu, ka izlaznim vratima "Old Traforda" krenuo je i momak koji mu je dugo pravio društvo na klupi za rezervne igrače - Memfis Depaj...Holanđanin...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.