Gotovo, Gomeš otišao, evo koliko je zaradio Partizan!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Gomeš otišao, evo koliko je zaradio Partizan!

Crno-beli prodali Rikarda Gomeša.

Napadač Partizana Rikardo Gomeš je odlučio da napusti klub još letos, a do realizacije transfera je stiglo večeras.

Pisali smo vam juče da su uslovi sa Al Šaržom dogovoreni što se tiče Partizana, a današnji "Telegraf" piše da je Rikardo Gomeš i definitivno relizovao transfer.

Problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio taj što su Arapi saznali za finansijsku situaciju u Partizanu i nakon toga su smanjivali ponudu, da bi se crno-beli sa Al Šaržom našli na 3,6 miliona evra.

Najviše je u čitavoj priči trpeo Rikardo koji je trenirao, ali je baš malo igrao u pripremnom periodu baš zbog činjenice da je planiran transfer.

Svakako, radi se o zlatnoj koki Partizana, momak sa Zelenortskih ostrva je stigao bez obeštećenja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GOTOVO: Partizan prodao Rikarda Gomeša za 3.000.000 evra i bonuse

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2019, 08:05

Letnja saga u Humskoj 1 je gotova! Rikardo Gomeš, najbolji strelac Partizana u prethodnoj sezoni, odlazi iz kluba, posle samo godinu dana provedenih u Beogradu. Njegova nova adresa je Al Šarža, klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa kojim su crno-beli pregovarali duže od mesec dana oko napadača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.