Gol Kolarova, dva crvena i ludilo na Sardiniji – Roma ispustila pobedu

Izvor: B92, 08.Dec.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol Kolarova, dva crvena i ludilo na Sardiniji – Roma ispustila pobedu

Fudbaleri Rome odigrali su 2:2 na gostovanju protiv Kaljarija u 15. kolu Serije A.

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov postigao je gol u 41. minutut i to iz slobodnog udarca.

Udaljenost od gola bila je prilična, međutim lopta je zakačila nekoga u živom zidu, promenila pravac i prevarila golmana Kranja.

Pre toga "Vučica" je u 14. minutu povela preko Brajana Kristantea. Sa rezultatom 0:2 otišlo se na pauzu. Gol Kolarova pogledajte OVDE >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

U nastavku meča Kaljari je preko Jonite u 85. minutu uspeo da smanji na 2:1. Tu nije bio kraj uzbuđenjima, pošto smo do kraja meča videli dva crvena kartona u domaćem sastavu i izjednačenje.

Farago je isključen u 93. minutu, Darijo Srna minut kasnije, a Marko Sau je u 95. iskoristio sjajno dodavanje i plasiranim udarcem doneo veliku radost navijačima na Sardiniji. Njegov gol možete pogledati OVDE.

U narednom kolu Roma čeka Đenou, dok će Kaljari ugostiti Napoli.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UZALUDNA GOLČINA KOLAROVA: Spektakularan meč na Sardiniji! Roma vodila 2:0, Kaljari do boda u 95. minutu sa DVA igrača manje (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Dec.2018

Fudbaleri Kaljarija i Rome igrali su nerešeno 2:2 (0:2) u neverovatnom meču 15. kola Serije A.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.