Gobeljić o golu: Jedva čekam da pustim snimak!

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gobeljić o golu: Jedva čekam da pustim snimak!

"Rekao sam Benu i Ebisiliju da igraju 'dva na jedan', jer sam video da imaju prostor. Nisam očekivao da će Ebisilio da mi doda loptu", kaže levi bek Crvene zvezde posle sjajnog pogotka u Kruševcu.

Foto: MN Press

Možda nije bio najbolji na terenu, ali je Marko Gobeljić sigurno junak pobede Crvene zvezde u Kruševcu (3:0).

Sjajnim golom sa skoro 30 metara u 16. minutu je doneo prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gostima i šokirao igrače Napretka u periodu njihove dobre igre. Ubrzo potom je Veljko Simić povisio na 2:0, a u poslednjim trenucima Milan Jevtović "overio" pobedu crveno-belih.

Gobeljićev gol je, ipak, zaslužio da bude nazvan najlepšim.

Izvor: Arena Sport/MONDO

"Rekao sam Benu i Ebisiliju da igraju 'dva na jedan', jer sam video da imaju prostor. Nisam očekivao da će Ebisilio da mi doda loptu, ali video sam da protivnički igrači staju u blok i samo sam šutnuo. Ispostavilo se da sam bio izuzetno precizan i mnogo sam srećan zbog toga", izjavio je Zvezdin "univerzalac", koji je u Kruševcu igrao na mestu levog beka umesto Milana Rodića.

"Nisam još stigao da pogledam gol, jedva čekam da pustim snimak i da ga na miru pogledam. Stvarno se ne viđa često", dodao je Gobeljić u razgovoru za klupski sajt.

Iako je postigao gol za TV špice, 26-godišnji Kraljevčanin nije ga mnogo slavio iz poštovanja prema klubu za koji je igrao pre dolaska u Zvezdu.

Dvaput izdaleka, jednom "kroz noge": Zvezda na plus 5 (VIDEO)

"Iz prethodnog iskustva znamo da je teško igrati u Kruševcu, Napredak izuzetno dobro igra na svom terenu. Igrao sam tri godine ovde i znam da kod kuće protiv svake ekipe daju maksimum. Zato ova pobeda nosi posebnu težinu. Na vreme smo otvorili utakmicu, dali smo dva brza gola i posle je sve bilo mnogo lakše. Možda nismo u drugom poluvremenu bili na vrhunskom nivou, ali postigli smo i treći, jako lep gol i sve se završilo kako treba", zadovoljno je konstatovao.

Izabranike Vladana Milojevića već za tri dana očekuje nova utakmica. Crvena zvezda će ugostiti ekipu Mladosti iz Lučana, u subotu od 20:30, u okviru 10. kola Superlige, a potom putuje u Pariz, gde će u sredu igrati protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

"Protiv Napretka smo igrali u kombinovanom sastavu, ali i pored gustog rasporeda ne osećamo umor. Imamo veliki fond igrača, drago mi je što svako od nas koristi priliku koja nam se ukaže. Bitno nam je da pobedimo Mladost pred važno gostovanje u Parizu koje nas očekuje već naredne nedelje u Ligi šampiona", poručio je Gobeljić.

***************************************************************

Pratite nas i na Instagram profilu MONDO Sport!
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Gobelja uživa u svom projektilu, Miloje brine zbog povreda (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018

Gobeljićev evrogol znatno je olakšao posao Zvezdi u Kruševcu...Posle dve teške utakmice, protiv Napolija i Partizana, fudbaleri Crvene zvezde večeras su imali još jedno teško gostovanje protiv Napretka, ali su ponovo ostvarili cilj...Ubedljivu pobedu Zvezdi (3:0) doneli su Marko Gobeljić, Veljko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.