Gledalac provocirao Đokovića u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledalac provocirao Đokovića u Rimu

RIM - Jedan gledalac je provocirao najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića tokom treninga u Rimu, koji je on imao s Aleksandrom Dolgopolovim.

Veliki broj Novakovih navijača pratio je trening u kompleksu "Foro Italiko", da bi jedna osoba, koja nije bila među njima, uputila niz uvreda na račun srpskog tenisera.

Đokovića to nije omelo, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << on prišao osobi koja ga je vrijeđala, sa njom razmijenio nekoliko rečenica i brzo se vratio na trening.

Sve se završilo na verbalnom sukobu. Međutim, muškarac koji je vrijeđao Novaka nije se smirio, nastavio je da dobacuje, da bi ga obezbjeđenje brzo istjeralo napolje.

Takmičenje u Rimu, gdje brani titulu, Đoković počinje u srijedu duelom sa Špancem Nikolasom Almagrom, prenosi B92.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.