Novaka Đokovića navijač napao tokom treninga! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Maj.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaka Đokovića navijač napao tokom treninga! VIDEO

Novak Đoković verbalno je napadnut od strane jednog navijača, koji je pratio trening izmeđuj najboljeg tenisera sveta i Aleksandra Dolgopolova.

Naime, u nedelju usred treninga u Rimu, kome je prisustvovao veliki broj navijača, jedan od fanova konstantno je dobaciovao Novaku Đokoviću, koji je uprkos provakaciji uspeo da ostane miran. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Poznat kao veliki čovek i sportista, nakon smirivanja strasti, lepo je prišao čoveku na tribinama i razmenio sa njim nekoliko rečenica. Ipak, ovom gledaocu nije se dopao Noletov način komunikacije, te je i uprkos upozorenju nastavio da provocira najboljeg tenisera sveta, piše portal tennisworld.

Kada je prešao granice pristojnosti, obezbeđenje terena izvelo je nasilnog fana sa terena. Nakon odrađenog treninga, Novak je kao veliki profesionalac potpisivao autograme i slikao se sa najmlađim fanovima koji su došli da ga bodre.

What a warm welcome! Love the energy here Roma. Grazie! Excited to be back! #ibi15Kakva dobrodošlica u Rim! Obožavam energiju ovog grada. Grazie Roma :)

Posted by Novak Djokovic on Friday, 8 May 2015

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijač provocirao Novaka u Rimu

Izvor: B92, 11.Maj.2015

Jedan navijač provocirao je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića tokom treninga u Rimu sa Aleksandrom Dolgopolovim...Veliki broj Novakovih navijača pratio je trening u kompleksu „Foro Italiko“, da bi jedna osoba koja nije bila među njima uputila niz uvreda na račun srpskog tenisera...Đokovića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.