Garsija - Šta je moglo bolje?

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsija - Šta je moglo bolje?

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija rekao je da je veoma srećan zbog gola na debiju, ali da je rezultat protiv Jang Bojsa mogao da bude bolji.

"Veoma sam srećan i zadovoljan zbog gola u prvoj utakmici u dresu Crvene zvezde", rekao je Garsija posle utakmice u Bernu.

Garsija je u sredu uveče debitovao za Zvezdu i bio je strelac drugog gola za crveno-bele u remiju 2:2 u prvoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << baraža za Ligu šampiona.

"Rezultat nije loš, ali šteta... Već razmišljamo o revanšu, moramo da pobedimo kod kuće", kazao je argentinski fudbaler.

Garsija je zahvalio navijačima na velikoj podršci u Bernu.

Revanš će se igrati u utorak na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Presuda - Rezultat dobar, nije gotovo, u Beogradu će goreti!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin rekao je da ekipa može da bude zadovoljna rezultatom prve utakmice protiv Jang Bojsa..."Ne znam da li da budem srećan zbog rezultata. Kada smo vodili 2:1 smo imali fantastičan rezultat, ali smo primili gol. Možemo da kažemo da smo zadovoljni rezultatom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.