Galaksi Džerardu nudi 20 miliona funti?

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaksi Džerardu nudi 20 miliona funti?

Stiven Džerard je u petak priznao da će na kraju sezone napustiti Liverpul, a engleski mediji očekuju da krene stopama Dejvida Bekama i da se pridruži LA Galaksiju., prenosi Miror.

Navodno je američki klub Džerardu ponudio ugovor na četiri godine vredan 20 miliona funti. Nedeljno bi zarađivao oko 100.000 funti. Galaksi navodno prati razvoj događaja već izvesno vreme, a sada kada je kapiten “redsa” definitvno potvrdio da napušta “Enfild” spremni su da mu ponude ugovor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
S druge strane, iz Galaksija još uvek ne želi ništa da komentarišu. Takođe, za Džerarda su  interesovanje pokazali Toronto i Njujork, ali je pitanje da li će uspeti da nadmše finansijsku ponudu Galaksija.

Samo što je najavio da odlazi Liverpul traži opcije kako da vrati kapitena. Tako se rukovodstvo nada da bi ponovo u dresu “redsa” mogao da bude u januaru naredne godine, ukoliko nastavi karijeru u MSL, pa bi na “Enfildu” igrao na pozajmici do nastavka šampionata u Americi.

(Foto: Beta/AP/Rui Vieira, File)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

ESPN OTKRIO: Stiven Džerard ide Bekamovim stopama, karijeru nastavlja u LA Galaksiju

Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 10:12

Nedavna objava kapitena Liverpula Stivena Džerarda da će napustiti Enfild Roud na kraju sezone izazvala je buru emocija kod navijača „Crvenih“.. Plakali su navijači Liverpula, ne samo oni koji žive na Ostrvu, već i mnogi koji žive u Srbiji.. Odmah po objavi legendarnog Stivi Džija, javnost...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.