GVIDETI OBJAVIO SPISAK: U Firencu putuje 14 odbojkašica

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 12:43

GVIDETI OBJAVIO SPISAK: U Firencu putuje 14 odbojkašica

Slede mečevi sa Italijankama.

Selektor ženske reprezentacije Srbije Đovani Gvideti odlučio je da u Firencu povede 14 odbojkašica, koje će igrati na prijateljskim mečevima sa Italijom, saopštio je danas OSS.

Odbojkašice Srbije će u Firenci u ponedeljak i utorak odigrati dva prijateljska meča sa Italijom. Tim Srbije će u nedelju otputovati u Italiju, a povratak je planiran za sredu.

Na spisku se nalaze: Tehničari: Maja Ognjenović, Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Drča. Korektori: Tijana Bošković, Ana Bjelica. Libera: Teodora Pušić, Aleksandra Jegdić. Blokeri: Jovana Stevanović, Mina Popović, Maja Aleksić, Nena Kurtagić. Primači: Bianka Buša, Sara Lozo, Katarina Lazović i Aleksandra Uzelac.

Odbojkašice Srbije će po povratku iz Italije u Beogradu nastaviti pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Srbija će na EP, koje je na programu od 15. avgusta do 3. septembra, igrati u grupi A u Gentu sa Belgijom, Slovenijom, Poljskom, Ukrajinom i Mađarskom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.