GOLEADA U MILANU: Rosoneri petardirali Mihu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 08:18

GOLEADA U MILANU: Rosoneri petardirali Mihu (VIDEO)

"Kalčo" ulazi u samu završnicu.

Fudbaleri Milana savladali su Bolonju sa 5:1, u poslednjem meču subotnjeg programa 34. kola Serije A. "Rosoneri" su na San Siru zasluženo trijumfovali nad ekipom, koju sa klupe predvodi naš Siniša Mihajlović.

Do vođstva su domaći stigli već u 10. minutu, kada je Aleksis Salemakers pogodio mrežu Lukaša Skorupskog. Prednost je duplirao Hakan Čalhanoglu u 24. minutu. Goste je u igru u završnici poluvremena vratio Japanac Takehiro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomijasu, fenomenalni pogotkom u 44. minutu.

Drugo poluvreme se nastavilo u istom ritmu.  Ismael Benaser u 49. minutu postiže novi gol, a isto je učinio i Hrvat Ante Rebić, posle dodavanja Zlatana Ibrahimovića u 57. minutu. Konačan rezultat postavio je Davide Kalabrija u drugom minutu nadoknade vremena.

Milan je ovim trijumfom ponovo pod pritisak stavio Napoli. "Rosoneri" sada imaju tri boda više, ali i meč više u odnosu na ekipu Đenara Gatuza i nalaze se na šestom mestu.

Sa druge strane, Bolonja je na sredini tabele, deseta je sa 43 boda.

Serija A, 34. kolo:

Subota:

Verona - Atalanta 1:1 (0:0)

(Pesina 59 - Zapata 50)

Kaljari - Sasuolo 1:1 (0:1)

(Pedro 63 – Kaputo 12)

Milan - Bolonja 5:1 (2:1)

(Salemakers 10, Čalhanoglu 24, Benaser 49, Rebić 57, Kalabrija 90+2 - Tomijasu 44)

Nedelja:

Parma – Sampdorija 17:15 

Breša – SPAL 19:30

Fiorentina – Torino

Đenoa – Leće

Napoli – Udineze

Roma – Inter

Ponedeljak:

Juventus – Lacio 21:45

Junajted i Čelsi vode veliku bitku za Ligu šampiona u Premijer ligi, a danas (19.00) se sastaju i u polufinalu FA kupa na Vembliju. I jednima i drugima je to jedina prilika za trofej ove sezone (mada je Junajted još u igri u Ligi Evrope). Kec je 2,55, iks 3,20, a dvojka 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Čelsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Emotivni susret na San Siru, veliko prijateljstvo Mihajlovića i Ibrahimovića

Izvor: RTS, 19.Jul.2020

Meč između Bolonje i Milana na San Siru obeležio je susret dva velika prijatelja, Siniše Mihajlovića i Zlatana Ibrahimovića. Osmesi tokom kratkog razgovora posvedočili su o sjajnom odnosu među njima. . Fudbaleri Milana pobedili su Bolonju rezultatom 5:1 (2:1) u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.