GLAVOBOLJA ZA BELGIJANCE PRED PARTIZAN: Hitno se oglasili, problem je SRPSKI JEZIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

GLAVOBOLJA ZA BELGIJANCE PRED PARTIZAN: Hitno se oglasili, problem je SRPSKI JEZIK

Prevodioci su na ceni ovih dana.

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19 časova odigraće meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Šarlroa u Belgiji, a dok iščekuju susret sa gostima iz Beograda, Belgijanci očigledno imaju problem da pronađu - prevodioca.

Zato su danas na svom sajtu, pod oznakom ''HITNO!'' objavili javni poziv onima koji mogu da im pomognu da taj problem reše.

Milan se pojačao ovog leta, a navijači se nadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi Rosoneri konačno mogli da se umešaju u borbu za vrh. Večeras (20.45) na San Siro stiže Mihajlovićeva Bolonja i biće to dobar test za domaćina. Kec je 1,60, dupla šansa X2 2,35, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Bolonja.

''S obzirom na utakmicu trećeg pretkola Lige Evrope (četvrtak, 24. septembar, 19 časova), Sporting Šarlroa traži osobu koja govori francuski i srpski za prevod konferencija za štampu u sredu i četvrtak'', navodi se u njihovoj objavi.

Videćemo kako će Belgijanci to da reše, a za one koji bi mogli da im pomognu, prijava je na mejl adresu koju su objavili na sajtu Šarlroa.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šarlroa: ''Dobrodošao, Partizane'' (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020

Belgijanci pozdravili goste...Fudbaleri Partizana odradili su večeras trening pred sutrašnji okršaj sa domaćom ekipom Šarlroa u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Uz detalje sa tog treninga, domaćin je na svom Tviter nalogu poželeo dobrodošlicu rivalu iz Srbije, što možete da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.