Foto-finiš: Bolt više ne vlada Rimom, Getlin za stotinku brži od njega

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-finiš: Bolt više ne vlada Rimom, Getlin za stotinku brži od njega

Američki atletičar Džastin Getlin rešio je da menja poredak u najpopularnijoj atletskoj disciplini, pošto je u trci na 100 metara na mitingu Dijamantske lige u Rimu pobedio Juseina Bolta.

Getlin je kroz cilj prošao za 9,94 sekunde, dok je Bolt bio svega stotinku sporiji, što mu je najbolje vreme ove sezone, ali dovoljno za drugo mestu u "večnom gradu".

Treće mesto osvojio je francuski sprinter Džimi Viko, koji je stazu pretrčao za 10,02 sekunde.

Svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i olimpijski rekorder je dobro počeo trku i poveo, ali se videlo da 31-godišnji Amerikanac može da ga prestigne, što je učinio negde na sredini staze i u foto-finišu bio brži od najbržeg čoveka današnjice.

"Dobro sam startovao, ali sam se onda osećao kao da noge nisu bile moje. Treba mi još vremena, moram da još više da radim, ali ni ovo nije loše, bar sam trčao ispod 10 sekundi", izjavio je Bolt, koji je slavio u Rimu prethodne dve godine.

Na mitingu Dijamantske lige u prestonici Italije učestvovao je i srpski bacač kugle Asmir Kolašinac, koji je osvojio šesto mesto u konkurenciji 11 takmičara hicem od 20,06 metara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džastin Getlin brži od Bolta!

Izvor: Mondo, 06.Jun.2013

Američki sprinter iznenadio je Jamajčanina i atletski svet na mitingu Dijamantske lige u Rimu! Getlin trčao 9.94, Bolt 9.95...Opušten je bio Usein Bolt pred start trke na 100 metara na Olimpijskom stadionu u Rimu...Možda i previše opušten, pošto je završio kao drugi...Jamajčanin je odlično...

Nastavak na Mondo...

Bolt nije najbrži!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2013, 01:49

Američki atletičar Džastin Getlin je pobedio Usaina Bolta u trci na 100 metara na mitingu Dijamantske lige u Rimu. .. Džastin Getlin slavi u Rimu  ..Getlin je trku završio za 9,94 sekunde i iza sebe je ostavio svetskog rekordera koji je bio sporiji samo za jednu stotinku... ..Boltu je ovo bilo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.