Firmino se izjednačio sa legendom Enfilda! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firmino se izjednačio sa legendom "Enfilda"! (foto)

Brazilac prosto blista ove sezone, potogovo u Ligi šampiona.

Liverpul je demolirao ekipu Porta i to na njihovom stadionu, nakon 45 minuta su "Redsi" imali dva gola viška, a nakon 25 minuta igre u nastavku izabranici Jirgena Klopa su vodili sa čak 0:4.

Strelci u prvom poluvremenu bili su Mane i Salah, detaljnije OVDE.

U nastavku je Mane ponovo postigao poogdak, asistirao mu je Firmino u 53. minutu, čini se da Senegalac u pravo vreme uspeva da pronađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << željenu formu.

Samo 15ak minuta kasnije, Milner pronalazi Firmina, a Brazilac postiže svoj sedmi gol u LŠ ove sezone.

Tako su "Redsi" postali najefikasniji tim Lige šampiona na gostujućim terenima, postigli su 16 golova na strani i pretekli su PSŽ.

Firmino je sedmim golom u LŠ izjednačio rekordni učinak Stivena Džerada u elitnom takmičenju, pa sa legendom kluba sa "Enfilda" deli prvo mesto po broju golova u Ligi šampiona u jednoj sezoni.

Roberto Firmino equals Steven Gerrard's record for the most #ChampionsLeague goals for Liverpool in a single season #PORLIV https://t.co/BFZy0gINHE pic.twitter.com/0b9NWgrSQq

— Telegraph Football (@TeleFootball) 14. фебруар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatan učinak Klopovog "mađioničara"!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2018

Rapsodija "Redsa" u Portugaliji, ofanzivac Liverpula se ne zaustavlja...Fudbalerli Liverpula su maltene obezbedili plasman u narednu fazu Lige šampiona, kako su u prvom duelu 1/8 finala savladali Porto na "Dragau" sa čak 0:5...Načeo je "Zmajeve" Mane u 25. minutu, samo četiri minuta kasnije je Salah...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.