Puklo po svim šavovima, raspad u svlačionici Pari sen Žermena!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puklo po svim šavovima, raspad u svlačionici Pari sen Žermena!

Kao što je i ceo svet znao, veštačke tvorevine ne mogu da prežive ovakve utakmice.

Real Madrid je pobedio PSŽ, ali taj poraz je izneo sav prljav veš iz svlačionice Parižana.

Nije tajna da su klanovi napravljeni odmah po dolasku Nejmara, ali niko nije očekivao i da će se posvađati sa Kavanijem posle nekoliko utakmica zbog penala.

Podatak od sinoć je neverovatan, Nejmar i Mbape nisu nijednu loptu dodali Urugvajcu, koji je zamenjen u 66. minutu, najčudnijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlukom Unaja Emerija.

Dan kasnije, drvlje i kamenje po njemu, oglasile su se žene Tijaga Silve i Anhela Di Marije, koji su iz nekog razloga izostavljeni.

Nejmar je opet u centru pažnje, Brazilac je kritikovan zbog toga što je sebičan i misli samo na sebe, sigurno da nije bilo prijatnih razgovora u svlačionici koju je ovaj poraz dodatno podelio.

Strelac gola Adrijen Rabio nije štedeo reči posle poraza.



"Veoma sam ljut, lepo je i lako dati osam golova Dižonu, ali na ovakvim utakmicama treba da pokažemo klasu i napravimo razliku. Dobro smo počeli meč, imali smo stvari u svojim rukama, ali opet smo napravili iste greške",
rekao je Rabio.

Emeri beži od odgovornosti, kritikovao je suđenje i smatra da su pojedine odluke uticale na konačni ishod.

Međutim, francuski mediji ne praštaju, svi se sećaju poraza od Barselone, Emeri je opet podbacio kad je najvažnije i jasno je da nema veličinu da vodi tim pun zvezda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije to svlačionica, to je ring! Nejmar i Mbape “bojkotuju“ Kavanija, Di Marija i Silva udarili na Emerija

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2018

Para toliko da se u njima može kupati, toliko i varnica koje prete da obesmisle sve stotine miliona koje je Naser Al Kelaifi nemilice sipao u Pari Sen Žermen. Nije još gotovo naravno, ali dobar deo Evrope danas se naslađuje mukama Parižana posle poraza od Reala (1:3), sve u nadi da će se obistiniti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.