Izvor: RTS, 08.Mar.2021, 22:49

Filipovski i Partizan prekinuli saradnju, do kraja sezone tim vodi Aleksandar Matović

Sašo Filipovski više nije trener Partizana, pošto su dve strane sporazumno raskinule ugovor. Ekipu će do kraja sezone predvoditi Aleksandar Matović.
Košarkaški klub Partizan i Sašo Filipovski sporazumno su raskinuli ugovor, a prvi tim će do kraja sezone predvoditi Aleksandar Matović, objavio je beogradski klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Uz Filipovskog, klub je napustio i njegov prvi pomoćnik Boban Mitev. Filipovski i Mitev su u Partizan došli 5. novembra 2020. godine, nakon što je mesto šefa stručnog štaba ostalo upražnjeno odlaskom Vlada Šćepanovića.
Pod vođstvom Saše Filipovskog, crno-beli su ostvarili plasman u Top 16 fazu Evrokupa i polufinale Kupa "Radivoj Korać".
Ipak, serija loših rezultata, pre svega u ABA ligi, dovela je do toga da trener i uprava kluba sednu za sto i dogovore se o prekidu saradnje.
Do kraja sezone crno-bele će predvoditi Aleksandar Matović, koji je u klubu od 2017. godine.
Partizan je izgubio šanse da se plasira u plej of ABA lige, a crno-bele očekuje duel sa Metropolitansom, odlučujući za plasman u četvrtfinale Evrokupa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipovski više nije trener KK Partizan, Matović predvodi ekipu do kraja sezone

Izvor: Danas, 08.Mar.2021

 Košarkaški klub Partizan sporazumno je raskinuo ugovor sa trenerom Sašom Filipovskim, a ekipu će do kraja sezone predvoditi Aleksandar Matović, saopštili su večeras crno-beli.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.