Fetelu pol pozicija u Bahreinu

Izvor: Blic, 21.Apr.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetelu pol pozicija u Bahreinu

Vozač Red Bula i aktuelni šampion Formule 1 Sebastijan Fetel ostvario je najbolje vreme u kvalifikacijama za Veliku nagradu Bahreina pa će u nedeljnu trku koja počinje u 14 časova po srednjeevropskom vremenu krenuti sa prve pozicije.

Do prve pol pozicije u ovoj sezoni branilac titule je stigao rezultatom koji je za 98 hiljaditih delova sekunde bio bolji od Luisa Hamiltona.

Treće vreme ostvario je Mark Veber, četvrti je bio Dženson Baton, a iza njih će u nedeljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nadmetanje krenuti redom Rozberg, Rikardio Grožan, Perez, Alonso, Di Resta i ostali.

Povezane vesti: Bahrein i Teksas u novom kalendaru Formule 1 Alonso: Najbolji tim na svetu; Fetel: Šteta, mogli smo da pobedimo F1: Alonso otvorio sezonu pobedom, Šumaher šesti Šumaher: Malo sam zarđao; Fetel: Iznenađen sam Fetelu pol pozicija u Bahreinu, Šumaher tek sedmi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.