Izvor: B92, 21.Apr.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetelu pol pozicija u Bahreinu

Aktuelni šampion Formule 1 Sebastijan Fetel startovaće sa pol pozicije na četvrtoj trci sezone, Velikoj nagradi Bahreina.

Mladi Nemac je do svog prvog pola ove sezone, a 31. u karijeri, došao krugom na stazi "Sakir" u vremenu od 1:32.422 minuta.

Fetelu će se u prvom redu na startu trke, u nedelju u 14 časova po srednjeevropskom vremenu, pridružiti Luis Hamilton u Meklarenu, dok će treći biti drugi vozač Red Bula Mark Veber.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fetelu pol pozicija u Bahreinu

Izvor: Blic, 21.Apr.2012

Vozač Red Bula i aktuelni šampion Formule 1 Sebastijan Fetel ostvario je najbolje vreme u kvalifikacijama za Veliku nagradu Bahreina pa će u nedeljnu trku koja počinje u 14 časova po srednjeevropskom vremenu krenuti sa prve pozicije...Do prve pol pozicije u ovoj sezoni branilac titule je stigao...

Nastavak na Blic...

F1: Fetel uzvraća udarac

Izvor: Mondo, 21.Apr.2012

Sebastijan Fetel na pol-poziciji u Bahreinu. Luis Hamilton u "sendviču" dvojca iz Red Bula.

Nastavak na Mondo...

VN Bahreina (kvalifikacije): Šampion na "pravom" mestu

Izvor: Sportal.rs, 21.Apr.2012

Aktuelni gospodar Formule 1 Sebastijan Fetel osvojio je pol-poziciju za trku u Bahreinu. Posle relativno lošeg starta sezone, Nemac je osvojio prvi pol u na četvrtoj trci u šampionatu 2012.

Nastavak na Sportal.rs...

Masovni protesti u Bahreinu, stradao demonstrant

Izvor: Sportal.rs, 21.Apr.2012

Jedna osoba je stradala tokom protesta u Manami zbog održavanja trke Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina. Zbog toga su organizacije za zaštitu ljudskih prava još jednom zatražile otkazivanje trke na stazi "Sahir" koja će biti vožena u nedelju od 14 sati.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.