Fener ne staje, šesto pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 10:52

Fener ne staje, šesto pojačanje!

Veliki povratak u Istanbulu.

Kako prenosi sve veći broj evropskih medija, Fenerbahče je dogovorio i šesto pojačanje za narednu sezonu.

Naime, nakon Dajšona Pjera, Edgarasa Ulanovasa, Džonija Hemiltona, Danila Bartela i Lorenca Brauna u klub stiže još jedan plejmejker.

U pitanju je turski reprezentativac Kenan Sipahi, koji se tako nakon četiri godine vraća u istanbulski klub.

Ovaj 25-godišnji košarkaš rođen u Prištini je karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << počeo u Tofašu, da bi od 2013. do 2016. godine branio boje Fenerbahčea.

Jednu sezonu je proveo na pozajmici u redovima Pinar Karšijake, potom je pojačao Bešiktaš, da bi nakon tri sezone napustio Tursku i pojačao španski Real Betis.

Sada se vraća u Istanbul i ponovo će igrati za Fenerbahče, ovoga puta pod palicom Igora Kokoškova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fenerbahče obezbedio Kokoškovu šesto pojačanje

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020

Stiže bivši igrač kluba iz Istanbula..Svojevremeno je važio za najtalentovanijeg turskog igrača svoje generacije, ali dosadašnja karijera Kenana Sipahija nije bila med i mleko, kako su mnogi očekivali. Plejmejker albanskih korena imaće priliku da se ponovo oproba na najvišem nivou evropske košarke,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.