Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 11:03

Fenerbahče obezbedio Kokoškovu šesto pojačanje

Stiže bivši igrač kluba iz Istanbula

Svojevremeno je važio za najtalentovanijeg turskog igrača svoje generacije, ali dosadašnja karijera Kenana Sipahija nije bila med i mleko, kako su mnogi očekivali. Plejmejker albanskih korena imaće priliku da se ponovo oproba na najvišem nivou evropske košarke, pošto se posle četiri godine vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Fenerbahče.

Kako su objavili praktično svi relevantni mediji u Turskoj, Sipahi je načelno dogovorio saradnju, ali se trajanje ugovora još ne zna. Kako će postati četvrti plejmejker u rotaciji zajedno sa tek pristiglim Lorenzom Braunom, te Leom Vestermanom i Bobijem Diksonom, pretpostavlja se da će klub u narednom periodu napustiti jedan od dvojice starosedelaca. Vrlo verovatno prekaljeni Dikson koji je u aprilu napunio 37 godina.

Sipahi će postati šesto pojačanje Fenerbahčea ovog leta. Podsetimo, Fener je od dolaska Igora Kokoškova angažovao Dešona Pjera, Džonija Hamiltona, Edgarasa Ulanovasa, Danila Bartela i Lorenza Brauna.

Sipahi je u prvom mandatu tri godine nosio dres Fenerbahčea (2013-2016) i bio je šampion Turske 2014. pod komandom Željka Obradovića. Karijeru je započeo u Bursi sa 11 godina, a već sa 15 postao je standardni prvotimac i jedan od najvećih talenata u zemlji. Tokom Boravka u Feneru jednu sezonu nosio je dres Karšijake, a kasnije je igrao tri godine za Bešiktaš, da bi prošlu sezonu proveo u Betisu. Pošto je rođen u Prištini, tečno govori srpski, albanski, turski i engleski jezik...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.