FUDBALERI PARTIZANA SAMOUVERENI POSLE TRIJUMFA: Sada mi krojimo svoju sudbinu

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI PARTIZANA SAMOUVERENI POSLE TRIJUMFA: Sada mi krojimo svoju sudbinu

Posle mnogo godina sam osetio kako je igrati pred punim stadionom i navijačima voljenog kluba - kaže Tošić. Da sačuvamo drugo mesto - poručio je Tavamba IDEALNO veče za Partizan posle pobede nad Skenderbegom kompletirano je minimalnom pobedom kijevskog Dinama u Bernu. Igrači srpskog šampiona u prolasku kroz miks zonu zadovoljno su trljali ruke zbog epiloga koji je "lopticu" potpuno prebacio u njihovo dvorište, jer ih tri boda iz duela sa Jang bojsom 23. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vode u eliminacionu fazu Lige Evrope. - Odlično, sada smo mi krojači svoje sudbine - prva je konstatacija Zorana Tošića, čiji je gol širom otvorio vrata crno-belima ka prvoj pobedi u grupi.PROČITAJTE JOŠ: Đukić: Zašto bi nas brinulo skandiranje "Kosovo je Srbija" Popularni Bambi je posle 10 godina prvi put zaigrao pred "grobarima" na domaćem terenu u evropskoj utakmici. Pun je emocija. - Presrećan sam, posle mnogo godina sam osetio kako je igrati pred punim stadionom i navijačima voljenog kluba. Što se tiče slobodnjaka, to je nešto što vežbam i nadam se da će biti još golova. Na taj način pokušavam da unapredim igru. Kamerunac Leandre Tavamba je ponovo radio i ono što ne bi trebalo da stoji u opisu njegovog radnog mesta, a pritom je uspeo da zatrese mrežu Šehija.PROČITAJTE JOŠ: Daja: Misija fudbala je uspela, sve je bilo normalno - Imao sam veliku želju da postignem gol. Protiv Skenderbega sam imao šansu da pogodim, ali je nisam iskoristio, pa mi je to bila mala osveta. Koristim priliku da se zahvalim saigraču Ožegoviću, koji je mogao da šutira, ali mi je dodao loptu. Mislim da smo pokazali zajedništvo kao tim i pokazali smo da smo bolji zajedno. Robusni napadač optimistički gleda na rasplet u grupi B u poslednja dva kola.PROČITAJTE JOŠ: U STILU KANTONE: Evra šutunuo navijača - Taj meč u Bernu je i za nas bio veoma važan, posebno jer su Švajcarci izgubili. Drugi smo i idemo u taj meč da sačuvamo ovu poziciju, verujem da ćemo novom pobedom obradovati naše navijače.PREDSEDNIK FSS KOKEZA U LOŽIDUEL srpskog šampiona i jedinog albanskog predstavnika u Ligi Evrope posmatrali su iz lože i čelnici Fudbalskog saveza Srbije. Predsednik krovne organizacije našeg fudbala Slaviša Kokeza pratio je dešavanja na terenu u društvu direktora Gorana Bunjevčevića i vršioca dužnosti selektora Mladena Krstajića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Grobari", navalite - Karte za Jang bojs su VEĆ u prodaji!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2017, 00:40

Nešto više od 24 sata nakon završetka utakmice sa Skenderbegom šampion Srbije je obavestio navijače da kreće prodaja ulaznica za duel sa Jang bojsom...Više od dve nedelje ostalo je do utakmice na kojoj će Partizan sam odlučivati o tome hoće li na proleće igrati u Evropi, a navijači šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.