FAVORIT JE JASAN: Ovo su kvote za okršaj Partizana i Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 17:30

FAVORIT JE JASAN: Ovo su kvote za okršaj Partizana i Zvezde

Duel se igra u četvrtak od 18:30.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u četvrtak od 18:30 odigraće meč petog kola Evrolige.

To će biti prvi okršaj večitih rivala u ovoj sezoni, a kladionice su izdvojile crno-bele kao favorite na ovom meču.

Obe ekipe imaju skor 1:3, a očito da domaći teren, odnosno prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << većeg broja navijača stavlja tim Željka Obradovića ispred uoči ovog duela.

Naime, kvota na Partizan je 1.7, dok je koeficijent 2.65 ukoliko se odlučite da će slaviti Crvena zvezda. Granica poena je 162.5.

Posle duela u četvrtak ljuti suparnici će novi okršaj imati već u ponedeljak u okviru ABA lige, a crno-beli će takođe biti domaćini.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I jednima i drugima gori pod nogama, gde možete gledati evroligaški duel Partizana i Crvene zvezde

Izvor: Danas, 25.Okt.2023, 09:45

Rezultatski lošu uvertiru napravili su košarkaši Partizana i Crvene zvezde prvom ovosezonskom večitom derbiju (četvrtak, 18.30). Duel u Beogradskoj areni biće pod moranjem i jednima i drugima, a pobednik će steći dovoljan kredit do ponedeljka i novog susreta večitih srpskih rivala.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.