Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA KUP: VBA preko penal ‘ruleta’ do sledeće runde (VIDEO)

U  ponovljenom meču četvrte runde FA kupa ekipa Vest Bromvič Albiona pobedila je Piterboro ukupnim rezultatom 5:4  nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Prvi deo igre nije doneo značajnu promenu rezultata iako su Olson i Berainjo imali odlične šanse za  VBA. U desetom minutu Piterboro uspeva da postigne pogodak preko Džona Tejlora. 
Piterboro je mogao u 70. minutu da dođe i do dva gola prednosti, ali je Forester bio neprecizan i samo 60 sekundi kasnije Daren >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Flečer postiže prelep izjednačujući pogodak i meč rezultatski vraća na početak. 
 

(izvor: rutube/Независимый спорт)
Otišlo se u produžetke gde su obe ekipe imale pod dve poluprilike, a Berainjo je u poslednjem minutu drugog produžetka promašio pobedu za VBA i tako najavio penal seriju u kojoj je više sreće imao premijerligaš.
 

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

FA kup: Vest Brom tek posle penala

Izvor: B92, 11.Feb.2016

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona poslednji su učesnici pete runde FA kupa, pošto su pobedili Peterboro u revanšu sa 5:4 posle izvođenja jedanaesteraca...Prvi meč dva tima završen je rezultatom 2:2, a posle regularnog dela revanš utakmice, bilo je 1:1...Domaći tim, član Lige 1, poveo je preko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.