Barsa u finalu Kupa Kralja, Enrike prešišao i Gvardiolu

Izvor: RTS, 11.Feb.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa u finalu Kupa Kralja, Enrike "prešišao" i Gvardiolu

Oni su, jednostavno, nešto sasvim drugo. I taman kada pomislite da ne mogu biti bolji - da jednostavno to nije moguće - oni vas demantuju. Barselona je remizirala sa Valensijom u drugom meču polufinala Kupa Kralja (1:1, u prvom duelu 7:0) i tako postavila rekord u dužini niza nepobedivosti.
Ovo je 29 utakmica u kojoj Barselona nije poražena, što je više od niza koji je Blaugrana imala u sezoni 2010-2011 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Pepom Gvardiolom kao trenerom.

Barsa je protiv Valensije izašla u, blago rečeno, „šarenom" sastavu. Naprosto, prvi meč i rezultat u istom nametali su takva kadrovska rešenja. Lionel Mesi, Luis Suares i Nejmar su dobili slobodno veče.
Alvaro Negredo je postigao prvi gol na meču u 39. minutu, posle kontranapada i lopte Hosea Goje. Gosti sa stadiona Kamp Nou nisu imali nijedan šut u okvir gola u prvom delu igre.
Međutim, u samom smiraju utakmice, rezervista Vilfrid Kaptum je uspeo da poravna rezultat šest minuta pre kraja susreta.
Barselona će u finalu (za koje se nadaju da će biti odigrano na „Santijago Bernabeu", navodno zbog kapaciteta) igrati sa boljim iz duela Sevilja - Selta. Ekipa sa „Sančes Pizhuana" je prvi duel rešila u svoju korist rezultatom 4:0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.