Evo ga - najskuplji Srbin u istoriji fudbala!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ga - najskuplji Srbin u istoriji fudbala!

Nemanja Matić potpisao trogodišnji ugovor na Old Trafordu

Nemanja Matić (28) od danas je i zvanično novi fudbaler Mančester Junajteda. Reprezentativac Srbije potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenim đavolima u čije se redove preselio iz Čelsija posle nekoliko nedelja pregovora.

Konkretni detalji transfera nisu saopšteni, ali se prethodnih dana u engleskim medijima pojavila suma od 40.000.000 funti odnosno 44.600.000 evra, što asa Orlova čini najskupljim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << srpskim fudbalerom u istoriji fudbala.

Dovoljan razlog da svi budu zadovoljni, posebno menadžer Crvenih đavola Žoze Murinjo.

"Nemanja je fudbaler Mančester Junajteda, ali i igrač Žozea Murinja. On predstavlja sve što želite od modernog fudbalera - lojalnost, ambiciju, iskustvo, istrajnost, timski duh... Hvala mu na velikoj želji da nam se prodruži jer bez nje ovaj transfer sigurno ne bi bio moguć. Siguran sam da će ga navijači obožavati, stoga velika dobrodošlica našem novom broju 31", rekao je Murinjo.

Zanimljivo, Nemanja je  na Old Trafordu uzeo broj Bastijana Švajnštajgera.

"Srećan sam što sam prešao u Mančester Junajted. Raditi ponovo sa Žozeom Murinjom je prilika koju nisam mogao da odbijem. Uživao sam tokom vremena provedenog u Čelsiju i zahvalan sam klubu sa Stamford Bridža za podršku koju sam imao. Ne mogu da dočekam da se upoznam sa novim saigračima, ovo je uzbudljiv momenat i za mene i za Mančester Junajted i drago mi je što sam dobio priliku da učestvujem u stvaranju nove istorije ovog velikog kluba", poručio je Matić.

(FOTO: Mančester Junajted)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.