His name is Nemanja, he comes from Serbia, hell f**king murder ya!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

His name is Nemanja, he comes from Serbia, he'll f**king murder ya!

"Voleo bih da nastave da pevaju pesmu Nemanji Vidiću, ali da je posvete i meni", poručio je Matić navijačima Junajteda

Navijačli na Old trafordu neće morati da menjaju već čuvenu pesmu posvećenu Nemanji Vidiću (His name is Nemanja, he comes from Serbia, he'll f**king murder ya). Od predstojeće sezone ona će biti namenjena još jednom srpskom fudbalera sa istim imenom - Nemanji Matiću.

Kao što je već poznato, skromna momčina iz sela Vrela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je prešla iz Čelsija u Junajted za čak 40 miliona funti gde ga dočekuje armija navijača koji su "odrasli" na heroizmima nekadašnjeg kapitena, Nemanje Vidića. Specifično ime, do stamenog Užičanina praktično nepoznato van Srbije, sada je postalo sinonim za snagu i odlučnost. A to je upravo ono čime se ponosi i Matić.

"Voleo bih da nastave da pevaju pesmu Nemanji Vidiću, ali da je posvete i meni", skromno je poručio vođa naše reprezentacije, "Vidić je bio veliki igrač  i imao je sjajnu karijeru. Kad sam ušao u reprezentaciju on nam je bio kapiten. Daću sve od sebe da ponovim ono što je on uradio u Junajtedu. Znam da će biti veoma teško, ali ću pokušati".

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.