Euforija na Sajmu, stigli košarkaši Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija na Sajmu, stigli košarkaši Zvezde!

Iako ih sutra očekuje ključna utakmica u borbi za plasman u Top 8 Evrolige, kvatert Zvezdinih košarkaša našao je vremena da obiće štand klupskog sponzora 'Honde' na beogradskom Sajmu automobila.

Između dva treninga, Petar Rakićević, Dion Tompson, Marko Simonović i Ognjen Kuzmić izdvojili su sat vremena da posete štand Zvezdinog partnera Honde u hali 1 Beogradskog sajma.

Kako se navodi na klupskom sajtu, Zvezdini košarkaši bili su pravi magnet za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve posetioce Sajma automobila.

Ognjen Kuzmić je tom prilikom otkrio i da je lično veoma zadovoljan Hondinim autobobilom koji vozi od dolaska u Crvenu zvezdu mts.

"Kao prvotimac Crvene zvezde mts dobio sam po dolasku u Beograd Honda džip i moram da kažem da sam jako zadovoljan posle skoro 7 meseci korišćenja modela 'CRV'. Jako je komforan i udoban, posebno za mene kome baš i nije lako da se smesti u jedno vozilo. Lepo smo se proveli na Sajmu, i štandu 'Honda', posebno mi je drago što su sa nama ovom prilikom osim ljudi iz Honde bili i naši Zvezdaši", izjavio je Ognjen Kuzmić.

Podsetimo, utakmica između Crvene zvezde mts i Uniksa iz Kazanja igra se u petak od 19 časova u ''Kombank Areni'', a crveno-beli su još jednom pozvali svoje navijače da Radonjićevom timu pruže maksimalnu podršku.

''Vaša podrška je sada neophodna! Crveno-beli košarkaši moraju da je osete na svakom koraku, baš kao i u hali 1 Beogradskog sajma, kada su navijači rečima podrške pokazali crveno-belima da će i u petak biti uz njih. Zvezda je to zaslužila'', navodi se na zvaničnom klupskom sajtu.
Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) CRVENO-BELI SE OPUSTILI PRED UNIKS: Košarkaši Zvezde hit na Sajmu automobila

Izvor: Kurir, 30.Mar.2017

...Zgusnuti kalendar u najvažnijoj fazi sezone i neposredno pre novog evroligaškog izazova koji u petak od 19 časova očekuje Crvenu zvezdu, nisu sprečili crveno-bele da posete Beogradski sajam automobila..Petar Rakićević, Dion Tompson, Marko Simonović i Ognjen Kuzmić obišli su štand Zvezdinog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.