Enrike: Mesi je najbolji igrač kojeg sam ikada gledao

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike: Mesi je najbolji igrač kojeg sam ikada gledao

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da je ofanzivac katalonske ekipe Lionel Mesi najbolji fudbaler kojeg je ikada gledao. Fudbaleri Barselone pobedili su u sredu u Amsteradamu Ajaks sa 2:0, u utakmici četvrtog kola grupe F Lige šampiona i plasirali se u osminu finala.

Oba gola postigao je Lionel Mesi, koji se tako sa 71 golom izjednačio sa bivšim kapitenom Real Madrida Raulom po broju postignutih golova u Ligi šampiona.

- Mesi je bez sumnje najbolji fudbaler kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sam ikada gledao, i kao igrač i kao trener - rekao je Enrike, preneli su španski mediji.

Mesi je postigao 71 gol u 90 utakmica u Ligi šampiona, a Raul je to učinio u 142 meča. Treći na listi je fudbaler Reala Kristijano Ronaldo, koji je postigao 70 golova u 107 utakmica.

(Foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.