ENRIKE UVEREN: Mesi je najbolji, bez dileme

Izvor: HotSport.rs, 06.Nov.2014, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENRIKE UVEREN: Mesi je najbolji, bez dileme

Trener Barselone, Luis Enrike, uveren je da je napadač njegovog tima, Lionel Mesi, apsolutno najbolji fudbaler koga je ikada video uživo.
FOTO: fcbarcelona.com Fudbaleri katalonskog giganta srušili su sinoć Ajaks u Ligi šampiona pobedom rezultatom 2:0. Barsa je sa nova tri boda overila vizu za nastupe u 1/8 finala LŠ, a argentinski fudbaler bio je strelac oba gola.
Mesi se na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izjednačio sa Raulom na vrhu večne liste strelaca u Ligi šampiona, pošto su obojica postigli po 71 pogodak u ovom takmičenju, gol više od Kristijana Ronalda.
– Da li je Mesi najbolji svih vremena? Apsolutno jeste. On je najbolji igrač kojeg sam u životu video, i kao igrač i kao trener – rekao je Enrike.
Enrike se nakon hvalospeva na račun Mesija okrenuo analizi susreta sa holandskim timom:
– Videla se razlika između prvog i drugog poluvremena. U pojedinim trenucima Ajaks je uspeo da izvrši pritisak na nas, a posle pauze smo pokušali da držimo loptu što dalje od našeg gola i uspeli smo – podvukao je Enrike.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Enrike: "Mesi je najbolji IKADA!"

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2014

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da je fudbaler te ekipe Lionel Mesi najbolji fudbaler kojeg je ikada gledao.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.