ERAKOVIĆ: Voleo bih da se izborim za mesto u timu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERAKOVIĆ: Voleo bih da se izborim za mesto u timu

Mladi štoper uzbuđen pred zimske pripreme.

Pripreme sa prvim timom su odlična prilika za nova dokazivanja mladih igrača, jedan u nizu Zvezdinih bisera koji će biti deo procesa podmlađivanja pod komandom Dejana Stankovića je i štoper plemenitog kova Strahinja Eraković, izdanak Zvezdine Omladinske škole.

Osvrnuo se Eraković na prekomandu u prvi tim kao svojevrsni božićni poklon.

- Najlepše moguće priznanje za svakog igrača Crvene zvezde koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ponikao u Omladinskoj školi je da dobije poziv iz prvog tima. Ovo su mi treće pripreme sa seniorskom selekcijom i već sam dobro upoznat sa načinom rada u našem klubu. Spreman sam da se dokazujem i radujem se mogućnosti da debitujem za prvi tim - ističe Eraković.

Raduje se prilici da se upozna sa novim šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem.

- Svi igrači kreću od nule, treba svi da se dokazujemo, da odradimo što bolje pripreme i uđemo dobro u prolećni deo sezone. Nadam se da ćemo ostati na prvom mestu i osvojiti duplu krunu. Što se ličnih ambicija tiče, voleo bih da se izborim za mesto u timu i da odigram što više minuta.

Pohvalio je Eraković ideju Grafičara kao filijale Crvene zvezde. Štoper je tokom jeseni na 15 utakmica postigao dva pogotka i jednom asistirao za gol.

- Imao sam dobru jesen u Grafičaru, generalno smo odigrali dobru polusezonu i završili zasluženo na prvom mestu. Drugačije je od omladinskog fudbala, srećan sam što sam imao šest meseci iskustva u seniorima i verujem da ću ono što sam naučio u Grafičaru primeniti u Crvenoj zvezdi - očekuje Eraković.

Defanzivac rodom iz Beograda, deo je Zvezdine generacije fudbalera rođenih 2001. godine i imao je priliku da se okiti titulom omladinskog šampiona pod komandom Milana Lešnjaka, kada je igrao sa godinu dana starijim fudbalerima. U Crvenu zvezdu je došao sa svega devet godina, a kao idola ističe Nemanju Vidića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kortni Hop, supruga Kej Si Riversa.

Hi👋🏽

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on Aug 26, 2018 at 1:13pm PDT

Beauty Is All Around Us 😍

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on Oct 11, 2015 at 10:57am PDT

She Has A Heart of Gold💛

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on May 28, 2013 at 12:57pm PDT

#Muah 😘💋👄😚

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on Jul 4, 2012 at 5:31pm PDT

😍

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on May 22, 2012 at 1:38pm PDT

#MsOfficer #iphonesia #instagram

A post shared by Courtney (@courtn3yhop3) on Nov 29, 2011 at 2:58pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.