Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U VATERPOLU: Biće pakleno u Areni, Hrvati u našoj grupi

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije igraće na predstojećem Evropskom prvenstvu u grupi B zajedno sa Hrvatskom, Francuskom i Maltom, odlučeno je danas žrebom u Skupštini grada.

U B grupi takmičiće se Crna Gora, Španija, Holandija i Slovačka. U grupi C Italija, Rumunija, Nemačka, Gruzija, dok će u grupi D igrati Mađarska, Grčka, Rusija i Turska.
Na kontinentalnom šampionatu u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << takmičiće se i 12 ženskih nacionalnih reprezentacija.
Vaterpolistikinje Srbije igraće u grupi B sa Hrvatskom, Italijom, Francuskom, Nemačkom i Španijom.
U grupi A nalaze se Holandija, Mađarska, Rusija, Grčka, Portugalija i Turska.
Svečanosti u Skupštini grada prisustvovali su brojne zvanice iz političkog i sportskog života Srbije, čelnici Evropske plivačka federacije (LEN), predsednik Paolo Bareli, predsednik Tehničkog komiteta Đani Lonci i sportski i marketing menadžer Marko Biri.
Vaterpolo prvenstvo Evrope u Beogradu biće održano od 10. do 23. januara 2016, a titule brane Srbija u muškoj i Španija u ženskoj konkurenciji.
Svi mečeve biće odigrani u KOMBANK arena.
The post EP U VATERPOLU: Biće pakleno u Areni, Hrvati u našoj grupi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti u grupi sa Hrvatskom, Francuskom i Maltom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2015

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije igraće na predstojećem Evropskom prvenstvu u grupi B zajedno sa Hrvatskom, Francuskom i Maltom, odlučeno je danas žrebom u Skupštini grada...U B grupi takmičiće se Crna Gora, Španija, Holandija i Slovačka. U grupi C Italija, Rumunija, Nemačka, Gruzija,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Spektakl u Beogradu - Srbija sa Hrvatskom u grupi!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2015

Žrebom određene grupe za prvu fazu Evropskog prvenstva u vaterpolu koje će biti održano u Beogradu...Žrebane su grupe i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, a ono što je interesantno da će Srbija u obe konkurencije za rivala u grupi imati odgovarajuće selekcije Hrvatske...Kad su u pitanju vaterpolisti...

Nastavak na Sportske.net...

Vaterpolisti u grupi sa Hrvatskom, Francuskom i Maltom

Izvor: Press, 05.Okt.2015, 13:35

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije, igraće na predstojećem Evropskom prvenstvu u grupi B zajedno sa Hrvatskom, Francuskom i Maltom, odlučeno je danas žrebom u Skupštini grada. .              U B grupi takmičiće...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.